No hi ha acord per la compra dels terrenys de BCN World

L’empresa lamenta la «manca de concreció en el Pla Director Urbanístic»

Per . Actualitzat el

L’empresa Veremonte ha decidit no executar l’opció de compra sobre els terrenys propietat de ‘La Caixa’ ubicats al Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou. El termini expirava aquesta mitjanit i l’empresa ha al·legat que no comprava els terrenys perquè hi ha una manca de concreció en el Pla Director Urbanístic de BCN World, que encara no s’ha definit.

Segons ha explicat a través d’un comunicat, Veremonte vol conèixer les condicions del Pla director urbanístic que la Generalitat està redactant abans de comprar.

A partir d’aquesta mitjanit, l’empresa deixa de tenir l’exclusivitat per poder adquirir els terrenys, que tenen un cost estimat de 380 milions d’euros.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha expressat la seva convicció que sigui quin sigui el resultat final que tingui l’operació del grup Veremonte, el Govern seguirà apostant per aquest projecte empresarial. El conseller s’ha mostrat convençut que veurà la llum al llarg dels propers mesos del 2015.

El 27 de novembre el diari oficial de la Generalitat va publicar que les empreses admeses van ser el Grup Peralada, Melco i les agrupacions d’empreses Veremonte-Hard Rock i Melco-Veremonte.