La Mitja Matató de Tarragona en 5 minuts

L’audiovisual mostra els millors moments de la prova atlètica

Per . Actualitzat el

 

Cinc minuts d’imatges per resumir una mitja marató passada per aigua que es va tornar a emportar el marroquí Otmane Btaimi (Bikila Tarragona). Un corredor que ja porta tres Mitja de Tarragona i que enguany es va escapar en solitari per confirmar que és el rei de la prova tarragonina.

Entre les noies, la guanyadora va ser la més mediàtica de la prova, la barcelonina María Vasco, exmarchadora professional i medalla olímpica a Sidney 2000.

Però, com destacava el periodista Raul Cosano en la seva crònica, «guanyadors, en realitat, hi va haver 2.600, tants com els valents que van acabar la Mitja de Tarragona o bé en el seu format reduït, de carrera de 10 quilòmetres». Llàstima que, a causa de la pluja, el públic que els va animar va ser més aviat escàs. I sort que, amb aquest audiovisual, tots aquells que no la van poder gaudir la reviuran.