Èxit de participació i assistència al XVI Spanish Open Salou

El campionat de Balls Esportius va omplir el Pavelló Municipal d’Esports de gom a gom durant tot el cap de setmana

Per . Actualitzat el

La 16a edició de l’Spanish Open Salou 2014, ha tancat una edició més amb més participació de parelles i grups de tot el món. L’Open ha aglutinat més d’una desena de competicions en diferents categories: adults, junior, sènior, i en diferents estils de ball: Llatí i Standard.

Per la pista de ball han passat aquest cap de setmana més de 2.200 esportistes de 23 països diferents; 1.892 ballarins i 14 grups, que han estat avaluats per 33 jutges provinents de 14 països diferents.

Algunes parelles espanyoles han pogut optar a les primeres posicions en diferents categories. (Per més informació dels resultats consulteu la web: http://spanishopensalou.com/WEB_ES/?page_id=392).

L’alcalde, Pere Granados, encarregat de lliurar diferents premis a les parelles guanyadores, s’ha mostrat molt satisfet de l’esdeveniment perquè «hem aconseguit un any més un èxit tant pel que fa en organització de l’acte com pel que fa a nombre de visitants així com per la imatge internacional que assoleix el nostre municipi a través dels mitjans de comunicació que donen cobertura a aquest magnífic espectacle tan a nivell nacional com internacional».

Cal destacar la celebració diumenge a la tarda-nit de la 5a Edició del OPEN SHOW DANCE per a grups, una variant de la competició per a grups, que ha comptat amb la participació de 8 equips Junior i 6 equips d’Adults que van omplir de originalitat i de color la pista de ball.

Ahir dilluns, el cap de setmana es va tancar amb la competició nacional, el XVI SPANISH OPEN en les categories de Standard y Llatins. Des de les 8 del matí fins a les 22h el millor del panorama de ball esportiu nacional va passar pel Pavelló d’Esports de Salou.

També es va fer entrega del premi especial CHALLENGE TV DANCE CUP, en que la millors classificats competien amb els millors de l’OPEN DE ROMA que es va celebrar del 7 al 9 de novembre i que van rebre un trofeu a més d’un premi econòmic.

Àmplia cobertura de TV

El XVI SPANISH OPEN SALOU 2013 serà emès per TV3 ( Esport3 ) en 4/5 programes especials de 55 minuts cada un d’ells que s’emetran des de mitjans del mes de desembre en emissió de cap de setmana. Enguany, s’emetrà a més en primetime per TV3 dins el programa especial de Nadal que s’emetrà el 25 de desembre a les 20h abans del Telenotícies Vespre.

També s’emetran els programes a altres mitjans televisius internacionals.

El SPANISH OPEN SALOU és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Salou .

És un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra al municipi i atrau milers de persones entre participants , jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca Salou tant a nivell nacional com internacional .

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD ( Federació Espanyola de Ball Esportiu), l’ACEB ( Associació de Clubs Espanyols de Ball ) i la World Dance Esport Federation, així com la col·laboració dels diferents espònsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.