Comencen les obres del nou CAP de Segur

La gestió del nou centre anirà a càrrec de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Ja han començat les obres de construcció del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de Segur de Calafell. Aquesta és una obra molt esperada i que, finalment, amb la posada en marxa de les obres, «ara sí que podem dir que el nou CAP de Segur de Calafell serà una realitat», afirma l’alcalde de Calafell, Joan Olivella.

El nou CAP de Segur de Calafell estarà situat a l’avinguda d’Espanya, en un terreny municipal, que l’Ajuntament de Calafell va cedir a la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, que és qui s’encarrega de la seva construcció. El terreny té una superfície de gairebé 2.800m2. Fins ara el Centre d’Atenció Primària de Segur de Calafell oferia els seus serveis en l’edifici de les Dependències Municipal, situades al carrer Joan Maragall. La construcció del nou CAP permetrà, doncs, tenir un espai propi a Segur de Calafell destinat als serveis de medicina general, pediatria, i odontologia, ja que ara l’atenció mèdica es realitza ocupant alguns dels despatxos d’aquestes dependències municipals. «La construcció d’aquest nou CAP comportarà necessàriament que els veïns de Segur de Calafell gaudeixin d’un millor servei sanitari, ja que es disposarà d’un espai totalment dedicat a donar aquest servei», explica el regidor de Sanitat, Francisco Clavero. A més, els ciutadans tindran més facilitats per accedir-hi, ja que la construcció del CAP també preveu una zona d’aparcament gratuïta per als pacients que vagin a visitar-se. Tant la construcció com la gestió del nou CAP de Segur de Calafell va a càrrec de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, qui també té dret d’ús del terreny durant 50 anys. Després d’aquest termini, la titularitat revertirà, de nou, a favor de l’Ajuntament.