L’assegurança a mida, a un sol clic

Per . Actualitzat el

Vídeo: Tomàs Varga.

La Corredoria d’Assegurances de Tarragona Ferré i Associats disposa des d’aquest divendres d’un nou espai web que aglutina tots els seus serveis. A través del enllaç www.fabroker.eu es poden contractar assegurances amb les nombroses companyies amb les que treballa la corredoria, demanar pressupostos i aconseguir tota la informació sobre pòlisses.

Per fer oficial aquesta nova eina, una batucada va recórrer la Rambla Nova i va dur als assistents fins al primer clic oficial del nou espai web. El va fer el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, acompanyat de la setantena de persones que formen l’empresa entre treballadors i col·laboradors.

La Corredoria d’Assegurances de Tarragona té dues parts diferenciades. Una és la office broker que fa possible el tracte personal amb el client de tota la vida. I l’altra és la sastreria a mida que va dirigida a corporacions i a col·lectius.