Comprar al Mercat Central aquest Nadal té premi

La campanya arriba amb l’anunci d’una nova data de fi d’obres del mercat per part del consistori

Per . Actualitzat el

Vídeo: Tomàs Varga.

El Mercat Central presenta la campanya de promoció per aquest Nadal, el Rasca i Guanya. Una iniciativa que suposarà distribuir més de 1.000 regals entre els clients del Mercat i el sorteig de 2.000 euros en vals de compra, amb un primer premi de 1.000 euros.

L’Ajuntament de Tarragona també dóna suport a aquesta iniciativa i recorda que els més menuts també poden venir al Mercat Central a entregar les cartes a Sa Magestats els Mags d’Orient gràcies a unes bústies que s’han instal·lat a la carpa provisional que, amb molta probabilitat, celebra el seu darrer Nadal.

Tot i que el marisc i el peix fresc segueixen sent els productes estrella d’aquestes festes, els venedors del Mercat Central destaquen que els hàbits alimentaris dels consumidors han canviat en els darrers anys i que ara s’aposta més que mai pel menjar precuinat.

«Després de Reis es reemprenen les obres del Mercat Central i esperem que a mitjans de l’any que ve l’edifici ja estigui enllestit», ha anunciat la consellera de Comerç, Patrícia Anton.

La promoció del Rasca i Guanya ha començat aquest dijous i finalitzarà el dia 5 de gener. Inclou premis directes i vals que es poden bescanviar a l’interior del Mercat Central o fora dels Comerços.