Belmonte, escollit vicepresident de Foment del Treball

Joaquim Gay de Montellà continuarà liderant la institució

Per . Actualitzat el

El president de CEPTA, J.Antoni Belmonte, ha estat escollit com a vicepresident de Foment del Treball, dincs de la nova Junta de l’entitat encapçalada per Joaquim Gay de Montellà, que comptarà amb un equip de cinc vicepresidents, un equip al qual s’integra el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona.

Belmonte (CEPTA) assumirà aquest càrrec juntament amb María Helena de Felipe (Fepime),Ramon Adell (Societat d’Estudis Econòmics), Joan Castells (UCEAC) i Joan Roget (Fedequim).

L’Assemblea Electoral de Foment va aprovar ahir l’elecció de Joaquim Gay de Montellà com a president de la institució, un cop ha estat proclamat per la Mesa Electoral. La candidatura de Gay de Montellà, amb 285 suports –els Estatuts en demanen un mínim de 40-, ha estat l’única presentada en el procés electoral que ha culminat ahir amb la votació també dels nous vocals de la Junta Directiva.

D’aquesta manera, Joaquim Gay de Montellà assumeix el seu segon i darrer mandat, segon contemplen els Estatuts de Foment, modificats l’any 2013, i que limiten a dos els mandats.

El decàleg complet que ha presentat la nova Junta Directiva capitanejada per Joaquim Gay de Montellà Gay de Montellà se sintetitza en:

Aprofundir en el Lideratge i el prestigi social de l’empresari.
Promoure la participació de les dones (30%) en els òrgans de govern de les nostres Organitzacions.
Potenciar la figura del Jove Empresari, a través d’AIJEC o similar.
Ordenació Territorial, en particular de les comarques Barcelona, de la nostra Organització.
Pimes i Autònoms. Consolidar, a través de FEPIME i de AIAC o similar. Cerca d’aliances.
Enfortiment i endossament de la nostra marca ‘Foment’ amb les Organitzacions Territorials i Sectorials. Sinergies i serveis.
Política Internacional, suport i accés a mercats per als nostres Empresaris mitjançant les Càmeres, CEOE, ACCIO, ICEX, COFIDES, etc.
Impuls a la Innovació. Aliança amb centres tecnològics (LEITAT) i Universitats.
Desenvolupament de Clústers d’activitat industrial i Serveis.
Formació. Consell d’Administració de AFE. A més de la Formació ocupacional, ampliar-la amb la Formació Professional i Formació Dual. Aliança amb els sindicats catalans.