L’Ajuntament rep als esportistes dels Special Olympics

Participants i clubs van rebre diplomes i reconeixements de mans de les autoritats municipals

Per . Actualitzat el

La recepció oficial de reconeixement als esportistes Special Olympics de Tarragona per part de les autoritats municipals es va dur a terme aquest dimecres al saló de Plens del Palau Municipal. D’aquesta manera l’Ajuntament de Tarragona distingeix als esportistes participants a competicions internacionals Specials Olympics del Club Esportiu Solc i del Club Taller Estela per la seva meritòria participació en la darrera temporada esportiva.

En el decurs de la vetllada es va lliurar una placa de reconeixement als clubs i els respectius diplomes als esportistes Special Olympics de la ciutat.

Van assistir a la recepció l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; Joan Sanahujes, conseller d’Esports, Robert Vendrell, conseller del grup CIU, Serapi Colombo, president del Club Esportiu Solc i vicepresident territorial de la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics – ACELL, Begoña Cabañes, responsable del Club Taller Estella , Carme Juarez, directora de la Fundació Taller Estela, Carolina Fernández, directora de la llar residència de la Fundació, Elena Gómez, directora del taller d’ocupació de la Fundació, i entrenadors i entrenadores dels Club Esportiu Solc i Club Taller Estela i uns 35 esportistes Special Olympics familiars i seguidors/es dels esportistes.