Creu Roja repartirà joguines a més de 3.000 infants

Es preveu recollir prop de 8.000 joguines noves entre el 4 de desembre i el 2 de gener

Per . Actualitzat el

Creu Roja Joventut ha engegat la 22a campanya de joguines que porta per lema No és per les Joguines. La teva solidaritat, els seus drets. L’entitat humanitària preveu repartir joguines a més de 3.000 infants en situació de vulnerabilitat durant aquestes festes a Tarragona i les Terres de l’Ebre, i 30.000 al conjunt de Catalunya.

Un any més, per tant, des de Creu Roja Joventut a Tarragona fem una crida social a la solidaritat i la tolerància perquè aquestes Festes tots els infants de la demarcació rebin una joguina amb què desenvolupar les seves capacitats. Per aquest motiu, es demana la col·laboració de la població per recollir joguines noves, no bèl·liques ni sexistes i que, a poder ser, fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. Per a més informació, també es facilitaran consells a través de les xarxes socials per a l’adquisició de les joguines més adequades per a cada edat.

L’any passat es van recollir al conjunt de Tarragona i les Terres de l’Ebre un total de 7.965 joguines, que es van repartir a 3.040 infants de la demarcació amb necessitats. En aquesta ocasió es preveu seguir augmentant el nombre d’infants beneficiaris, seguint la tendència dels darrers anys. Al conjunt de Catalunya es preveu arribar a la xifra de 80.000 joguines recollides.

Per cobrir la demanda existent, Creu Roja Joventut comptarà amb la col·laboració de prop de 220 voluntaris d’arreu del territori, una xifra similar a la de l’any anterior. En el conjunt de Catalunya prop de 1.500 persones voluntàries participaran en aquesta edició que tindrà presència en més de 447 municipis catalans.

De moment s’han habilitat 17 punts de recollida al conjunt del territori. Els punts principals seran les oficines locals de Creu Roja a Alcanar, Valls, Amposta, El Vendrell, Calafell, Móra d’Ebre, La Sènia, L’Ampolla, Mont-Roig, Móra la Nova, Reus, Tarragona, Tortosa, Vila-Seca i Deltebre. A més, la ciutat de Tarragona també disposarà de dos punts suplementaris al centre comercial Parc Central i al Centre Mèdic Rambla Nova.