Obertes les inscripcions a la cursa a favor de la Marató de TV3

Es tracta d’una carrera de 5 Km de caràcter popular

Per . Actualitzat el

L’esport com a eina de prevenció de les malalties del cor. Aquesta és la idea bàsica que vol fomentar la III Cursa solidària a favor de la Marató de TV3 organitzada pel Club Athletic Track Bikila.

El doctor Salvador Montserrat, un dels promotors de l’esdeveniment esportiu, ha insistit en la importància de l’esport per combatre tant les patologies coronàries com moltes altres. Montserrat ha recordat que ja fa tres anys que organitzen aquesta cursa amb la mateixa idea, que l’esport sempre és un dels millors aliats per combatre qualsevol malaltia.

Enguany, aprofitant que el programa solidari de Televisió de Catalunya es dedicarà a recaptar fons per investigar les patologies coronàries, Montserrat ha explicat quines són els principals agents que les provoquen (diabetis, excés de colesterol, obesitat, sedentarisme i, fins i tot, l’estrès) i com la pràctica de l’esport esdevé un remei contrastat.

La cursa és de cinc quilòmetres i es durà a terme el 14 de desembre a les deu del matí, amb sortida i arribada al Moll de Costa. L’organització ha confeccionat un circuit urbà que va des del Serrallo fins al Balcó del Mediterrani.

Els petits també disposaran de quatre circuits depenent de les seves edats. Les inscripcions a la cursa s’han de fer anticipadament. Es poden realitzar de forma presencial a Bikila Tarragona, (Av. Francesc Macià, 5), o bé online a www.athleticevents.net. El preu per inscripció és de 9 € a 12 € (en funció del termini d’inscripció), dels quals, 5 € com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a les persones que no vulguin, o no puguin participar en la carrera, també hi ha l’opció de contribuir a la causa amb el “dorsal 0”, amb un cost de 10 € que es destinen de manera íntegra a la Marató.