La boutique Madonna celebra 42 anys al servei de la seva clientela

Per . Actualitzat el

La botiga de moda prêt a porter de Tarragona, Madonna Moda, celebra aquests dies 42 anys de servei al públic premiant la fidelitat de les seves clientes i demostrant la consolidació d’un model de comerç de proximitat que té com a base del seu èxit no només la qualitat, el disseny i l’exclusivitat de les marques que posa a la venda sinó l’atenció personalitzada que rep cada clienta. «Són molts anys d’experiència i tens clients tan fidels que moltes vegades esculls la roba que compres pensant en una persona en concret», explica Neus Montcusí. És ella la que regenta des dels orígens la boutique que ara hi ha la plaça Ponent, un negoci que va néixer el 1972 en un local del carrer Sevilla, on els seus pares van inaugurar una merceria on també es venia corseteria i llanes. Amb els anys la botiga s’ha transformat en un establiment de moda femenina que dóna resposta a qualsevol necessitat de la dona d’avui en dia. Així, més enllà de l’especialització en marques exclusives en vestits de festa i cerimònia, a l’establiment s’hi pot trobar roba de tots els estils, des del més casual per a les necessitats del dia a dia fins a l’elegància de peces de vestir per ocasions especials.

Tot i que l’actual context econòmic ha posat entre les cordes molts establiments d’aquestes característiques, la dilatada experiència de Neus Montcusí en el ram i la fidelitat d’unes clientes que continuen apreciant aquest servei i el valor afegit que ofereix l’establiment han permès sumar un altre aniversari. Per això, més enllà d’una celebració al mateix establiment –dissabte passat– on a més de brindar amb cava es podia fer un repàs fotogràfic per aquesta dilatada història, Madonna Moda ofereix fins al pròxim dia 29 descomptes especials a la seva clientela.