Els discapacitats reclamen més recursos a l’administració

Les associacions tarragonines s’han aplegat a la plaça de la Font en un acte festiu i reivindicatiu

Per . Actualitzat el

Vídeo: Tomàs Varga.

Les associacions celebren el Dia Internacional de les Persones Discapacitades reclamant més suport institucional. Centenars de persones s’han aplegat a la plaça de la Font per participar activament en aquesta jornada festiva i reivindicativa. Nois i noies de diversos centres de la ciutat han dut a terme actuacions i han llegit un manifest conjunt.

En el document, els usuaris han mostrat la seva incredulitat davant la manca de suport de les administracions i han recordat que encara existeixen moltes barreres físiques, psíquiques i econòmiques.

Javier Villamayor, tinent d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, ha conclòs l’acte donant les gràcies a la tasca feta per les entitats que fan possible que les persones amb discapacitat rebin atenció diària i ha demanat la seva complicitat de cara als Jocs Mediterranis de 2017. Un esdeveniment en el qual les persones amb discapacitat n’han de ser protagonistes, segons el regidor tarragoní.