Una alumna de l’EADT, autora del logotip Valor 2017

Noemí Martínez dissenya la marca del projecte vinculat als Jocs Mediterranis

Per . Actualitzat el

Noemí Martínez, alumna de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT), és l’autora del disseny de la marca «Valor Tarragona», un segell de qualitat que acompanyarà les activitats ciutadanes que formaran part del projecte «Valor Tarragona 2017». Aquesta marca identitària es vincula a activitats, projectes i esdeveniments lligats als Jocs Mediterranis i als valors socials que representen.

log_valor_BLAUMartínez ha treballat amb la tutoria del professor de l’EADT Sergi Grau. El disseny ha sorgit a través d’un conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona, ens titular de les escoles oficials d’art i disseny al Camp de Tarragona, i l’Ajuntament de Tarragona, com impulsor dels Jocs Mediterranis 2017.

Noemí Martínez treballa actualment en el seu projecte final de Gràfica Publicitària a l’EADT. La intenció d’aquesta jove dissenyadora era buscar una forma gràfica sintètica que expressés els conceptes d’aprovació, suport i importància de les diferents iniciatives ciutadanes que estaran vinculades directa o indirectament als Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

De fet, la marca gràfica actua com un segell de qualitat que acompanyarà les activitats que formaran part de «Valor Tarragona 2017», en qualsevol de les seves diferents àrees: educació, emprenedoria, esport, cultura i solidaritat.