Èxit dels cursos per educadors del Consell Comarcal

Un total de 26 persones han participat en aquest monogràfic

Per . Actualitzat el

El passat divendres 28 de novembre va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès la primera sessió del curs monogràfic de 10 hores «Educació Emocional amb infants i adolescents en risc social». Un monogràfic adreçat a professionals que treballen amb aquest col·lectiu (educadors socials, monitors de lleure i de centres oberts, mestres…) i que formen part de la Borsa de Treball en el Lleure del Servei Comarcal de Joventut. Després d’un alt nombre de peticions d’inscripció, finalment 26 persones han pogut tenir accés a aquest monogràfic que el divendres 5 de desembre es clourà amb el lliurament dels certificats d’assistència i aprofitament. El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, va adreçar-se als joves que van poder assistir al curs, posant de manifest la sort que tenien de poder seguir-lo, atesa la gran demanda existent, la qual cosa va obligar a fer una selecció prèvia.

El dia 12 de desembre també es desenvoluparan dues xerrades sobre «Mobilitat internacional per a les persones treballadores». La primera, de 10 a 12 hores, adreçada a professionals de la inserció, l’orientació laboral i la informació; i la segona, de 12 a 14 hores, pensada per a aquelles persones que fan el plantejament de marxar a l’estranger a treballar. Aquestes sessions són coorganitzades per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del CITE i es duran a terme a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès. Tant les xerrades com les formacions són gratuïtes i són obertes a tothom. Per a més informació i inscripcions cal trucar al 977244500 o escriure un correu a ajoventut@tarragones.org.