Els carrers ja llueixen la il·luminació nadalenca

L’Ajuntament ha instal·lat prop de 200 llums

Per . Actualitzat el

Els carrers de Calafell ja llueixen la il·luminació de Nadal. L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat del president de Fòrum Calafell, Lluís Espuis, i de la resta de regidors del consistori, han fet aquest passat divendres, 28 de novembre, l’acte d’encesa dels llums de Nadal des de dos punts del municipi: el carrer Vilamar, a Calafell Platja, i la plaça Pau Casals, de Segur de Calafell.

Enguany han estat els membres de l’associació El Ventall els que, amb una vareta màgica a la mà, han fet l’acte simbòlic d’encendre els llums de Nadal de Calafell.

L’Ajuntament de Calafell ha instal·lat gairebé 200 llums de Nadal en els principals carrers de les zones comercials de Calafell Platja, Calafell Poble i Segur Platja, com un reclam més per incentivar les vendes pròpies d’aquestes dates. Per aquest motiu enguany s’han encès els llums uns dies abans del pont de desembre, per tal d’iniciar ja durant aquestes jornades la campanya comercial de Nadal.

A més dels carrers comercials, també s’han il·luminat les principals vies d’entrada i de sortida del municipi. Així mateix, i com ja és tradicional, l’edifici de l’Ajuntament de Calafell també estarà il·luminat durant aquests dies.

Els llums de Nadal estaran encesos fins al 6 de gener. L’horari d’encesa i d’apagada és el mateix que el de l’enllumenat públic.