El Cirque du Soleil es queda a PortAventura cinc anys més

‘Amaluna’ serà l’espectacle que la companyia durà l’any que ve a Tarragona

Per . Actualitzat el

PortAventura i Cirque du Soleil han signat un acord de col·laboració que preveu que el parc temàtic sigui una base de l’estiu per als espectacles de la companyia canadenca. L’acord contempla que la carpa de Cirque du Soleil aculli durant cinc anys diferents espectacles en gira, el primer dels quals serà Amaluna, que arribarà per primera vegada a Europa l’any que ve.

Aquesta col·laboració es va iniciar amb Kooza el juliol i agost passats i va permetre que PortAventura Resort es convertís en el primer resort d’Europa a acollir un espectacle del Cirque du Soleil. Segons PortAvnetura, «més de 100.000 espectadors van seguir Kooza, un èxit que va convèncer les dues companyies d’iniciar unes noves negociacions per a consolidar aquesta base per a futures gires».

Per Fernando Aldecoa, director general d’Operacions i Finances de PortAventura Resort, “aquesta aliança constitueix un pas més en la nostra estratègia internacional per a posicionar el resort com el millor destí d’oci familiar d’Europa”.

Charles Décarie, cap d’operacions del Cirque du Soleil, assegura que «Cirque du Soleil està encantat de confirmar un acord per a cinc anys, el que consolida la nostra presència a Espanya i demostra que tant el públic local com els nostres fans espanyols segueixen sent clau per al futur de la nostra companyia».

L’espectacle ‘Amaluna’

La producció en gira escollida per ser presentada durant el 20è aniversari de Portaventura Resort serà Amaluna. Un espectacle que convida l’audiència a una illa misteriosa governada per deeses i guiada pels cicles de la lluna. Prospera dirigeix la cerimònia d’entrada en l’etapa adulta de la seva filla, en un ritus d’homenatge a la feminitat, la renovació, el renaixement i l’equilibri que marca el pas d’aquests valors d’una generació a una altra.
L’esclat d’una tempesta provocada per la pròpia Prospera obliga un grup de joves a aterrar a l’illa, una arribada que desencadenarà una èpica i emocionant història d’amor entre la filla de Prospera i un jove pretendent. Però el seu amor serà posat a prova. La jove parella haurà d’enfrontar-se a difícils proves i superar revessos desencoratjadors abans d’aconseguir aconseguir la confiança mútua, la fe i l’harmonia.