Sortegem una entrada doble per a ‘Fòssil’

L’espectacle està inclòs en el Festival Eclèctic de Tarragona

Per . Actualitzat el

Fòssil busca, juga, experimenta i aprofundeix en les esquerdes mateixes de la nostra memòria corporal, de la nostra memòria genètica i la memòria dels espais on hem treballat i compartit les nostres experiències. D’aquesta manera, Fòssil crea un diàleg entre un espai plural i públic amb el nostre espai privat i íntim, en un seguit encadenat de ressonàncies i d’ecos.

Notíciestgn convida als seus lectors a veure aquest esectacle de franc sortejant dues entrades per la representació que tindrà lloc el divendres 5 de desembre a les 21:30 hores al Teatre Metropol de Tarragona en el marc del Festival Eclèctic.

Per participar en el sorteig només cal que envieu un correu electrònic a redaccio@noticiestgn.cat amb el vostre nom, cognoms, DNI i població. (Assumpte del correu: Sorteig entrada doble per a ‘Fòssil’).

Teniu temps per participar fins al dimarts 2 de desembre a les dotze del migdia. El guanyador s’anunciarà a l’apartat de Cultura del setmanari NotíciesTGN que es publicarà el dimecres 3 de desembre i a la pàgina web del rotatiu.

El premiat podrà passar a recollir les entrades per les taquilles del Teatre Metropol dins de l’horari d’atenció al públic o una hora abans de l’espectacle.