Primer pas per millorar la connexió entre Tarragona, Reus i els campus universitaris

La Generalitat crearà un grup de treball amb tècnics dels dos consistoris

Per . Actualitzat el

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat per escrit als ajuntaments de Tarragona i Reus l’imminent creació d’un grup de treball específic per estudiar la millora de les comunicacions mitjançant serveis de transport públic de viatgers per carretera entre les dues ciutats, i molt especialment per analitzar els desplaçaments entre els campus universitaris. El grup de treball el formaran tècnics de la Generalitat i dels dos consistoris.

Els ajuntaments de Tarragona i Reus valoren molt positivament la proposta de la Generalitat que atén així la petició formulada explícitament per la Comissió Bilateral el passat 24 de novembre a la segona sessió de treball que va tenir lloc a Reus i que recull una llarga reivindicació dels ciutadans del territori. Entre altres coses, es tracta de solucionar els problemes de desplaçament que tenen els residents a Tarragona que estudien a facultats de Reus i els de reusencs que estudien a Tarragona.