Parc Central guanya un 20% més de visitants des de la recuperació dels cinemes

Aquest cap de setmana es compleix el primer aniversari des que el centre comercial va obrir les sales de cinema Yelmo

Per . Actualitzat el

El centre comercial Parc Central celebra aquest cap de setmana el primer aniversari de la obertura dels cinemes Yelmo a la seva planta superior i ho fa comunicant que durant aquests darrers 12 mesos el recinte ha experimentat un creixement del 20% en el seu nombre de visitants.

En un comunicat, Parc Central preveu tancar l’any 2014 havent rebut més de 6,4 milions de visitants, dada que s’explica, segons la direcció de Parc Central, al fet que el centre comercial disposi dels únics cinemes al centre de la ciutat de Tarragona i a la posada en marxa de l’ampliació que el centre va experimentar el febrer de 2014.

En l’actualitat Parc Central disposa de 126 botigues en una superfície de prop de 34.000 metres quadrats. Durant aquest darrer any el centre comercial ha anat incorporant noves firmes i marques fins al punt que, a dia d’avui, Parc Central és l’espai comercial que concentre més diversitat i oferta de moda de tota la demarcació.