Mans Unides porta la música de Broadway a la ciutat

El concert servirà per finançar un projecte de desenvolupament agrícola a l’estat de Veracruz

Per . Actualitzat el

Mans Unides de Tarragona ha organitzat un concert per endinsar-se amb la interpretació dels musicals de Broadway més famosos i homenatjar el musical de més èxit al nostre país en aquests darrers anys, Mar i Cel, anomenat El Musical al Cor, de Broadway a Barcelona. Compta amb la participació desinteressada de la Coral Santa Rosalia, formada per 65 cantaires, amb l’acompanyament de quatre grans músics que enriqueixen les versions corals dels grans hits de Broadway. Jordi Soler i Francesc Pagès, al piano, Siscu Aguilera, bateria i Gilberto Rivero, saxo.

El concert té com a finalitat la recaptació de fons per finançar un projecte de desenvolupament agrícola a l’estat de Veracruz (Mèxic). Es vol construir i equipar dos hivernacles. Això forma part d’un pla de desenvolupament local que ensenya a la població la creació i manipulació d’hivernacles per a la producció de bolets i hortalisses orgàniques.

El concert es celebrarà el diumenge 30 de novembre a les 19 h a l’Auditori de Catalunya-La Pedrera de Tarragona. Anirà a càrrec de la Coral Santa Rosalia dirigida per Natàlia Casasús i Jordi Boltà.

El tiquet donatiu és de 10€ i es pot reservar a la Delegació de Mans Unides, Rambla Nova, 119, A, 2n, 2a, telèfon 977 244 078, o bé, a la taula de Mans Unides instal·lada a El Corte Inglés, els dies del 25 al 29 de novembre.

La Coral Santa Rosalia va néixer amb la voluntat de donar solemnitat als actes religiosos de la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra, i aquesta ha estat, des de llavors, una activitat constant en la seva trajectòria, tant a la parròquia de Sant Pere Apòstol com, ocasionalment, en altres parròquies de l’entorn de Torredembarra. Paral·lelament, la coral ha desenvolupat també una activitat intensa fora de l’àmbit religiós, que es va iniciar amb un primer concert el dia 11 de març de 1978.