Granados lamenta el vot contra el finançament del camí de ronda del PP català

El govern de Salou va demanar els 4’2 milions d’euros destinats a finalitzar el projecte amb una esmena als PGE, que ha estat rebutjada

Per . Actualitzat el

L’alcalde, Pere Granados, lamenta l’actitud dels dirigents polítics territorials del PP perquè «perjudiquen els interessos de Salou» i els qualifica de «poc sensibles amb les necessitats del municipi».

El passat 12 de novembre, el grup parlamentari del PP al Congrés i els membres del Govern, entre ells tots els membres del grup popular català i el representant de Tarragona, Alejandro Fernández, van votar en contra de l’esmena a la Ley de Presupuestos Generales del Estado de 2015 presentada a instàncies del govern municipal de Salou, que volia incloure el finançament pendent per a l’execució de la darrera fase del «camí de ronda».

Davant d’això, el Govern municipal tornava a denunciar, una vegada més, «la poca sensibilitat dels dirigents territorials del PP amb projectes d’interès general de Salou com és el camí de ronda, perquè aquest recupera el nostre medi ambient i fomenta la nostra economia turística».

L’alcalde, Pere Granados, afegia que «per això hem de lamentar aquesta situació, i reclamar una vegada més el finançament pendent compromès per acabar les obres del camí de ronda, que ja porta més de 3 anys paralitzat, després d’haver executat una primera fase amb l’anterior govern central».

La fase del projecte pendent d’executar compren des dels Replanells fins a la zona del Recó (La Pineda), de 4’5 Km de recorregut, i un pressupost de 4’2 milions d’euros.