Ens ballem!

Per . Actualitzat el

Tinc un amic que sempre m’ha dit que ho ballo tot, i té raó. I m’agrada ballar. De ben segur que si tots balléssim més, tindríem menys problemes. Amb aquesta activitat escampes totes les preocupacions. A més, a Tarragona, ara més que mai, ballar és un acte social, organitzat, on moltes persones queden al carrer per fer-ho, un clar exemple són les activitats, com ara els «clandestins» –trobades esporàdiques amb l’objectiu de ballar en espais públics com places– que promou l’Associació TGN Swing. D’altres bars, acadèmies, escoles de balls i grups de carnaval també promouen aquesta gran aficció. Realment, qui no balla és perquè no vol.

Per aquest motiu, aquest pròxim dijous 27 de novembre a les 22 hores, s’organitza un concurs popular de ball: Ens ballem! És una bona oportunitat per ballar, amb parella o anar canviant, diferents estils on el més important serà passar-s’ho bé ballant, fent exercici i fent-ho amb diferents disciplines: swing, salsa, clàssics i cançons sorpreses… és gratuït i ja t’hi pots inscriu-re! xavizaragoza@gmail.com i una hora abans també es podran fer inscripcions) a la Sala Cau (carrer Trinquet Vell 2, Tarragona). Tothom hi és convidat a participar i a mirar… Hi haurà premis per als tres primers classificats! Una activitat per passar una bona estona i fins aviat… Ens ballem!