El ballet ‘Giselle’ es podrà veure al Palau

La representació es durà a terme el pròxim 17 de desembre

Per . Actualitzat el


El Ballet Rus amb solistes del Teatre Bolshoi actuarà per primera vegada a l’Auditori August del Palau el pròxim 17 de desembre amb l’obra Giselle. L’espectacle començarà a les nou de la nit i les entrades es poden adquirir a www.instanticket.es per un preu de 35€.

El Ballet Rus, un grup de 25 excel·lents ballarins de Moscou, va ser rebut amb moltíssim èxit pel públic de Yekaterinburg, Kiev, Odessa, i també el varen acollir amb molt entusiasme a Finlàndia, Japó, Israel, Àustria, Alemanya i Grècia, entre molts altres països. El grup inclou a representants de les escoles i grans mestres del ballet clàssic Rus. El grup, creatiu i ple de vitalitat, està llest per conquerir el públic tarragoní, amb el seu art, habilitat tècnica, expressivitat artística, sinceritat i energia.

Encapçalen el ballet dos solistes del Teatre Bolshoi de Moscou: Andreí Bolotin i Chinara Alizade. Bolotin va ingressar al Teatre Bolshoi l’any 1996. A la gira del 2009 va fer una increïble interpretació del paper de duc Albrecht per a l’espectacle Giselle. Chinara Alizade va ser escollida l’any 2009 per interpretar el paper de Giselle a la gira del 2009 amb molt èxit. Els dos solistes van participar a l’acte de cloenda dels Jocs Olímpics de Sochi 2014.

Giselle és un ballet basat en l’obra De L’Allemagne (1835) de Heinrich Heine. És l’obra mestra absoluta del teatre de la dansa del Romanticisme. Va ser estrenada l’any 1841 a l’Òpera de París, convertint-se en una peça pura i fonamental de la dansa clàssica.