Al Trot Teatre dóna el tret de sortida a l’Eclèctic amb ‘Evolució / Involució’

En el marc del festival, el Dj Abadia, del centre ocupacional Gresol, punxarà demà a la Sala Zero

Per . Actualitzat el

Al Trot Teatre, el grup escènic del centre ocupacional Gresol de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), obrirà demà el Festival Eclèctic de Tarragona amb l’espectacle Evolució / Involució.
Des de la prehistòria, la història de les persones amb discapacitat ha estat una veritable odissea: segons cada època, hem viscut des de la normalització fins a l’extermini o l’estigmatització social. Amb el seu espectacle, Al Trot Teatre repassa aquesta història.

L’actuació tindrà lloc demà dijous 27 de novembre a les 10:30 hores al Teatre Metropol, i s’oferirà davant d’un públic format majoritàriament per estudiants, amb l’objectiu de sensibilitzar els joves sobre les capacitats de les persones amb diversitat funcional.

Al Trot Teatre està format per set joves amb paràlisi cerebral i nou monitors. Com explica Manel Maigí, un dels impulsors d’aquest grup escènic, «volem ser un grup més de teatre amateur, sense que es tingui en compte si hi participen persones amb discapacitat o no, ja que entre tots formem un equip».

El Dj Abadia punxa a la Sala Zero

El mateix dijous dia 27 de novembre, ja a la nit, el Dj Abadia, un reusenc de 20 anys, punxarà a la Sala Zero. La inquietud d’Adrià Abadia és la música, i en aquests moments s’està formant en la producció musical. Punxa amb l’ajuda d’un sensor que porta al front i que li permet esquivar els moviments incontrolats causats per les seqüeles d’una paràlisi cerebral infantil. El seu repertori inclou electrolatino, flaixfm i pachanga. Actualment és membre del taller ocupacional Gresol. Abadia punxarà a partir de les 22:30 hores, juntament amb el Dj Pascal Kleiman, conegut com «peus d’or», ja que va néixer sense braços.