Vessament de gasoil al Port

No ha estat necessari activar les barreres de contenció

Per . Actualitzat el

Aquest mati ha hagut «un petit vessament de gasoil al Pantalà de Asesa provinents de l’operativa del vaixell Sichem Croisic», segons fonts de l’Autoritat Portuària de Tarragona. S’han activat els mitjans del Pla Interior Marítim (PIM) de la terminal qui ha posat les barres de contenció tot i l’alta volatilitat del gasoil.

Les tasques de recollida de la substància estant realitzades per l’empresa Boteros per encàrrec de la mateixa terminal. La recollida del producte ha estat possible amb l’habilitació de barreres de contenció al mateix lloc on s’ha produït l’incident. No ha estat necessari activar les barreres de contenció del Port.

Durant tota l’operativa de control i recollida del vessament el Port de Tarragona ha mantingut activat el PIM en fase d’alerta de manera preventiva.