Arriba la XIV Festa de l’Oli

La Rambla Nova acollirà 24 estands per degustar varietats de la DOP Siurana

Per . Actualitzat el

La XIV edició de la Festa de l’oli arriba aquest cap de setmana a la Rambla Nova de Tarragona. Des de divendres 28 i fins diumenge 30, a través dels 24 estands de les diferents cooperatives participants i de les activitats programades paral·lelament; es podrà gaudir de l’oli nou de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Siurana.

La regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton, acompanyada del president de la DOP Siurana, Francesc Prats, han destacat la importància d’aquest acte anual que cada any convoca molts tarragonins i tarragonines a passejar-se, degustar i comprar l’oli nou i que a més, cada any millora en complements com són la Mostra Gastronòmica de l’Oli, que enguany arriba a la 3a edició i on els 27 restaurants participants, del 27 de novembre al 8 de desembre, inclouran a les seves cartes plats elaborats amb oli DOP Siurana (llistat adjunt).

Igualment es podrà gaudir de l’esmorzar popular de degustació i un tast comentat d’olis, tots dos actes dissabte al matí i diumenge tindrà lloc el vermut amb tapa DOP Siurana. Així mateix, hi haurà diferents propostes com el concurs d’instagram, la recollida d’aliments per al Banc d’Aliments i promocions per a aconseguir tiquets regal, olis, etcètera.

L’horari de la fira és:

– divendres 28 de novembre de 17 a 21h

– dissabte 29 de novembre de 10 a 14h i de 17 a 21h

– diumenge 30 de novembre de 10 a 14h