El Port, escenari del curs d’operadors canins

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona ha estat l’escenari escollit per examinar i acreditar els equips OCEP (Operadors Canins en Entorn Portuari) pel que fa a les competències necessàries per operar amb garanties dintre de l’entorn portuari. L’avaluació es va dur a terme el passat dissabte 22 de novembre amb l’objectiu de validar el sistema de treball i ensinistrament.

Les proves es van realitzar en dos escenaris fixes de la infraestructura portuària tarragonina com són el moll de Cantàbria i el moll de Galícia. Les pràctiques es van desenvolupar tant en l’àmbit terrestre com marítim (per les proves marítimes es va utilitzar l’embarcació de la Policia Portuària Llampuga Ú), i va consistir en l’avaluació de vuit gossos i quatre operadors canins.