El Parlament aprova la millora de l’estació

Es garantirà l’accessibilitat a tots els serveis i l’adaptació dels trens de passatgers

Per . Actualitzat el

El Parlament aprova per unanimitat la proposta de resolució, presentada per ICV – EUiA, sobre l’accés a les persones amb dificultats amb la mobilitat o qualsevol altra limitació física o sensorial a l’estació de tren del Vendrell i adaptació dels trens. Recordem que, a l’estació del Vendrell, no s’està complint la legislació ni en les instal·lacions de la pròpia infraestructura a causa, en bona part, dels actes de vandalisme, que van trencar els polsadors dels ascensor. A això cal sumar-hi, el lent procés de reparació dels ascensors, que ha possibilitat que, durant bona part de l’estiu, els accessos a les andanes no els poguessin realitzar persones amb mobilitat reduïda. Els ecosocialistes remarquen també que bona part dels trens que hi presten servei a la línees que paren a l’estació de Vendrell, no estan adaptats per que accedeixin persones amb mobilitat reduïda.

Així, des del Parlament i gràcies la diputada de la demarcació de Tarragona, Hortènsia i Grau i tot el grup parlamentari d’ICV-EUIA, s’ha aprovat la proposta que van presentar des de la agrupació local de ICV El Vendrell al setembre, que insta a:

a. Prendre les mesures necessàries amb els operadors ferroviaris per tal de garantir l’accessibilitat a tots els serveis de l’estació de tren del Vendrell a les persones amb dificultats per a la mobilitat o qualsevol altra limitació física o sensorial.

b. Que es faci una adaptació progressiva dels trens de passatgers que tinguin parada a l’estació del Vendrell, per què siguin accessibles per a totes les persones amb dificultats per a la mobilitat o qualsevol altra limitació física o sensorial.