Sortegem una entrada doble per l’espectacle ‘Xefs’

Teia Moner ens ofereix una barreja de màgia, titelles i gastronomia

Per . Actualitzat el

De la mà de la Teia Moner arriba a Tarragona Xefs, un espectacle on es barreja màgia, titelles i gastronomia. Els mags més poderosos del món es troben per fer un sopar i ens fan gaudir de la seva màgia amagada.

La poesia de les quatre estacions i la fascinació de la màgia, en un espectacle de titelles que convida als menuts a descobrir com les estacions ens desperten els sentits. Els titelles de la Teia Moner donen vida a quatre mags molt especials que, en l’espectacle Xefs, ens ajudaran a descobrir els encants de la primavera, la il·lusió de l’estiu, les olors de la tardor, les sensacions de l’hivern… I tot, a través de la gastronomia. Les quatre estacions de Vivaldi acompanyen aquests mags tan originals mentre elaboren les seves receptes, inspirades en els canvis que el cicle estacional produeix en la natura.

Notíciestgn convida als seus lectors a veure aquest esectacle de franc sortejant dues entrades per la representació que tindrà lloc el diumenge 30 de novembre al Teatre Metropol de Tarragona.

Per participar en el sorteig només cal que envieu un correu electrònic a redaccio@noticiestgn.cat amb el vostre nom, cognoms, DNI i població. (Assumpte del correu: Sorteig entrada doble per a ‘Xefs’).

Teniu temps per participar fins al dilluns 24 de novembre a les onze de la nit. El guanyador s’anunciarà a l’apartat de Cultura del setmanari NotíciesTGN que es publicarà el dimecres 26 de novembre i a la pàgina web del rotatiu.

El premiat podrà passar a recollir les entrades per les taquilles del Teatre Metropol dins de l’horari d’atenció al públic o una hora abans de l’espectacle.