Primera jornada de Tots al cinema!

Hi participen 355 nens i nenes de les escoles dels barris de ponent i de Sant Salvador

Per . Actualitzat el

Els Yelmo Cines han rebut avui als alumnes de 1r i 2n de Primària de les escoles de Campclar, Bonavista, Torreforta, Riuclar, Sant Salvador i La Floresta en la nova iniciativa solidària del centre comercial cap un dels col?lectius més sensibles de la societat: els més petits.

Una iniciativa que demà i divendres es repetirà en motiu que aquesta setmana en concret demà 20 de novembre, la Convenció dels Drets de l’Infant a nivell internacional, que compleix el seu vint‐i‐cinquè aniversari. Atenent doncs, el Dret dels infants al descans, al lleure, al joc i a la participació d’activitats lúdiques i artístiques, el centre comercial vol vetllar també pel benestar i gaudi dels infants per tal que tots puguin passar-s’ho bé amb activitats d’esbarjo pròpies de la seva edat. D’aquesta manera, Parc Central va pensar en portar, els infants amb més dificultats, al cinema de la mà de Yelmo Cines.

En total, entre avui i els dies 20 i 21 de novembre, passaran per les sales de cinema 765 nens i nenes, acompanyats dels seus professors, que gaudiran d’una sessió de cinema matinal als Yelmo Cines, totalment gratuïta. Demà a les 10h s’iniciarà la sessió amb les escoles de Bonavista, Torreforta i Riuclar, amb un total de 350 alumnes més. Divendres, també prop de les 10h. vindran els alumnes del CEIP Mediterrani, de Campclar.

Aquesta acció ha estat possible gràcies a la col·laboració de Yelmo Cines, que acull els 765 alumnes a les seves sales, i de l’Empresa Municipal de Transports, que a través de la Targeta de Transport Escolar, ofereix el transport de les escoles, situades en barris perifèrics de la ciutat, a Parc Central. D’aquesta manera, el desplaçament no suposarà cap despesa addicional per a les escoles ni per a les famílies.

La jornada ha transcorregut tranquil·lament tot i que els alumnes estaven nerviosos i expectants per l’excursió al cinema. Els docents de les escoles que els ha acompanyat han fet palès que hi havia una quarta part dels seus alumnes que mai havien estat a una sala de cinema. El fet que tots ells poguessin tenir avui un matí lúdic ha estat una experiència molt bona per a tots, tant per la il?lusió dels nens com pel fet que fos una activitat gratuïta per a les escoles.

Al finalitzar la pel·lícula Operació Cacahuet, estrenada aquest estiu, Yelmo Cines ha regalat una capseta amb xocolatines i Parc Central una petita motxilla amb llapissos de colors. McDonald’s també ha col·laborat regalant un xec d’una hamburguesa gratuïta amb la compra d’un refresc.