L’AEQT distingida per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Els Parcs Químics de Seguretat disposen d’un sistema capdavanter en el camp de la prevenció i la resposta davant de les emergències

Per . Actualitzat el

El Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, i president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Ramon Espadaler, ha fet entrega aquest matí de la distinció honorífica en aquesta matèria a l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

L’AEQT, encapçalada per la seva Directora General, Teresa Pallarès, i acompanyada pel coordinador dels Parcs Químics de Seguretat, Francesc Aiguasenosa, ha rebut aquesta distinció amb la qual la institució vol reconèixer mereixements especials, circumstàncies singulars o serveis prestats a les institucions o empreses que hagin contribuït positivament i de manera especial al desenvolupament de les funcions que té encomanades o al creixement acadèmic i científic de l’Institut.

La distinció reconeix la feina de l’AEQT i dels Parcs Químics de Seguretat per la labor duta a terme en aquesta matèria en els darrers 12 anys. En l’actualitat, els Parcs Químics de Seguretat disposen d’un sistema capdavanter en el camp de la prevenció i la resposta davant de les emergències que el converteixen en un model de referència. A més, la futura implantació del sistema de comunicacions amb la Xarxa d’Emissores TETRA, que connectarà els Parcs Químics directament amb Bombers, SEM, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i Salvament Marítim, complementarà un servei d’excel·lència que evidenciarà l’exigència que distingeix el sector químic en la matèria de la seguretat.

La seguretat és un aspecte clau en la visió de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, que treballa per estar a l’avantguarda a nivell tecnològic i formatiu, anant per davant, fins i tot, del propi acompliment de la legislació vigent.