La quarta edició de la caminada popular de la Pobla de Mafumet reuneix 250 participants

Per . Actualitzat el

La Pobla de Mafumet va celebrar, el passat diumenge, la seva ja tradicional caminada popular en què hi van participar 250 veïns i veïnes del municipi. A aquesta cita esportiva organitzada per l’Ajuntament, sempre s’hi convida una entitat per tal que pugui donar a conèixer la seva activitat entre tots els participants. En aquesta ocasió, l’entitat convidada va ser el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran que, a més de tenir l’oportunitat de presentar la seva activitat, va poder vendre els seus productes entre els assistents. Així doncs, la quarta edició de la caminada popular no només va ser esportiva sinó que també va ser benèfica, ja que va servir per recollir fons per a aquesta fundació privada que desenvolupa accions humanitàries, socials i educatives a la ciutat de Wukro, al nord d’Etiòpia, i que està en funcionament des de l’any 2005, quan un grup de persones es van unir per aconseguir recursos per als 2.400 nens orfes que en aquells moments tenia la ciutat. La caminada popular benèfica va transcórrer a través dels itineraris saludables del municipi.