Càritas organitza la jornada diocesana del voluntariat

Per . Actualitzat el

Sota el lema «Signes d’alegria al nostre món», Càritas va organitzar el passat dissabte 15 de novembre la Trobada Diocesana del Voluntariat al Vendrell. La jornada va servir per treballar sobre les accions que duen a terme i per reflexionar al voltant dels estils de vida de la nostra societat. José Eizaguirre Fernández Palacios, escriptor i divulgador amb un gran recorregut personal i professional en aquests temes de la justícia social, l’ecologia, el consum i els estils de vida alternatius, va ser el ponent de la trobada, que va tenir lloc als espais del Col·legi Sagrat Cor, de les Carmelites Missioneres Teresianes, amb la presència de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. Els assistents van gaudir de la interpretació del quartet vocal a capel·la Sixters que van oferir un repertori de gospel i espirituals negres. La jornada va cloure amb la celebració de l’eucaristia presidida per l’arquebisbe Jaume Pujol i Balcells.