Bonpreu contractarà 30 persones per al seu nou supermercat

Està previst que obri portes al juny del 2015

Per . Actualitzat el

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, i Francesc Baqué, director de Recursos Humans del grup Bonpreu, han signat un conveni de col·laboració per tal que el Servei d’Ocupació municipal col·labori en el procés de selecció de personal que l’empresa encetarà en les pròximes setmanes. Cal recordar que Bonpreu ha iniciat la construcció d’un equipament comercial a la zona dels Bulevards del Vendrell, sota l’ensenya Esclat. Està previst que obri portes al juny del 2015. El nou supermercat oferirà 50 llocs de treball, 30 dels quals seran de nova creació, mentre que la resta –principalment, l’estructura de comandament- provindrà de l’actual plantilla de l’empresa.

L’acord signat avui entre L’Eina i Bonpreu estableix que L’Eina oferirà un pla d’acollida a l’empresa per tal de facilitar-li el procés de contractació de la trentena de treballadors i treballadores del nou supermercat. En concret, L’Eina farà la recepció de currículums de les persones interessades i oferirà els espais necessaris perquè l’empresa pugui realitzar les entrevistes als candidats i els cursos de formació. Des de l’empresa, el director de recursos Humans, ha explicat que la política de Bonpreu és que tots els contractes inicials siguin de caràcter indefinit.

El regidor d’Ocupació s’ha felicitat pel fet que el grup Bonpreu hagi apostat pel Vendrell per obrir una nova superfície, ja que a banda d’ampliar l’oferta comercial i empresarial al municipi, aquest fet contribuirà a crear nous llocs de treball. Martínez ha recordat que en els últims anys al Vendrell s’han ocupat 10.000 m2 de noves superfícies comercials, un fet derivat de l’important creixement de població que s’ha produït en aquest període i que ha requerit dotar la vila d’equipaments i serveis necessaris.

El supermercat de la zona dels Bulevards comptarà amb totes les seccions de producte fresc: fruiteria, carnisseria tradicional, peixateria, xarcuteria, formatgeria i punt de fleca, i amb probabilitat, una zona de basar.

Per a més informació: L’Eina (Camí Reial, 13-17, tel. 900 33 88 33).