Nous cursos de català al CFA Dolors Paul

Les inscripcions es duran a terme de l’11 al 18 de desembre

Per . Actualitzat el

El Centre de formació d’adults Dolors Paul de Cunit prepara la seva nova oferta formativa per al gener de 2015 amb una varietat de cursos de català adreçats a perfils molt diversos. Com sempre, la formació en llengua catalana es coordinarà amb el Consorci per a la normalització lingüística, entitat amb la qual l’escola d’adults porta col·laborant des dels seu inici.

Per satisfer les necessitats de comunicació més immediates en llengua catalana s’ha programat un curs de Bàsic 2 (45 hores). L’objectiu d’aquest curs és el de poder comunicar-se en situacions que tracten temes que són familiars o molt propers per resoldre en català les necessitats de la vida quotidiana.

D’altra banda, es prepara també un grup de conversa elemental. Es tracta d’un curs que no té examen final i que va dirigit a persones que tinguin un nivell mínim de català oral, corresponent a un nivell Bàsic 3 o elemental. Un dels objectius fonamentals del curs és augmentar la seguretat i la confiança en el moment de parlar la llengua.

Per últim, aquest any s’ofereixen també cursos semipresencials amb tutoria, en els quals es combinarà el treball on line amb la plataforma Parla.cat amb sessions presencials per treballar especialment les tasques més orals. Cada curs demana una dedicació per part de l’aprenent d’unes 45 hores.

Per a més informació i horaris podeu adreçar-vos al Servei Comarcal del Baix Penedès (Pl. del Centre, 5 – El Vendrell) o trucar al telèfon 977 15 71 75.

Informació, proves de col·locació i matrícula: de l’11 al 18 de desembre

Dijous 11 i 18 de desembre: de 10 a 12 hores
Dimarts 16 de desembre: de 10 a 12 hores

Places limitades!

Escola de Formació Dolors Paul. C. de la Creueta, s/n
Tel. 977 674 601