31 empreses passen pel Viver d’Empreses enguany

Totes elles estan dedicades a diferents activitats

Per . Actualitzat el

De l’1 de gener al 5 de novembre de 2014 han passat un total de 31 empreses en els diferents serveis d’allotjament de l’Eina: 10 per cessió temporal al Viver d’Empreses, 8 per domiciliació empresarial i 13 per cessió puntual d’espais.

Actualment, al Viver d’Empreses hi ha set espais ocupats sobre un total de vuit. Quatre de les empreses allotjades han estat noves sol·licituds. Les tres restants han sol·licitat la renovació del contracte de l’any anterior. El 43% de les empreses allotjades són tecnològiques. Les tres empreses que han presentat la renúncia del despatx durant el 2014 continuen actives realitzant l’activitat en un espai propi o des de casa.

Pel que fa a la domiciliació empresarial, actualment hi ha set empreses, totes elles dedicades a diferents activitats.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha destacat que «en aquests últims sis mesos, s’ha notat un augment en les sol·licituds d’espai al Viver, tant en cessió temporal com en domiciliació». Actualment, només hi ha un espai disponible per a noves empreses.

Les empreses allotjades fan bones valoracions pel fet de treballar en un espai empresarial juntament amb altres empreses, on sorgeixen sinergies i col·laboracions. Kenneth Martínez ha ressaltat que «el Viver d’Empreses de l’Eina facilita les condicions d’arrencada i consolidació de nous projectes empresarials, oferint espais, formació, assessorament, etc».