El Congrés Ecosalut arriba amb novetats

Més de 40 conferenciants participaran a la trobada

Per . Actualitzat el

El primer Congrés de Salut, Consciència i Ecologia de Tarragona es durà a terme el pròxim cap de setmana, 22 i 23 de novembre de 2014, al Palau Firal i de Congressos de la ciutat. Inclou un elaborat programa farcit de tallers, conferències, meditacions… L’organització presenta enguany una nova perspectiva de congrés. En la present edició, no es dóna cabuda a firaires i expositors i en el seu lloc els inscrits al congrés podran compartir tot el cap de setmana amb els propis conferenciants.

Entre les moltes activitats destaca la participació del Dr.Jose Lao (Barcelona), reconegut genetista a nivell mundial, assessor metge a Nova York, assessor científic de Preventia; l’Osteòpata Frèderic Guez (França), creador del seu propi Mètode Essentis, també reconegut a nivell mundial, la terapeuta i professora a Madrid, Raquel Rús, Johannes Uske, terapeuta de registres Akáshics, el professor Denis Astelar; el Dr. Juan Martínez, la Dra. Calpe, Jordi Griera i Roig, enginyer, empresari, consultor i d’altres. En total, més de 40 conferenciants durant 2 dies de congrés.

El Congrés obrirà les seves portes el dissabte 22 de novembre,a partir de les 9.30h per a l’acreditació de ponents i visitants fins les 21h. El diumenge l’horari serà de 9.30h a 20h. El preu de l’entrada a taquilla serà de 25€ per a tot el cap de setmana i el de l’entrada anticipada és de 12€ als següents punts de venda: herboristeria Ecològica (davant de Correus) i Herboristeria Cavea (al carrer la Nau).