Nou servei de recollida de poda domèstica porta a porta

També posa en funcionament una deixalleria mòbil

Per . Actualitzat el

La recollida selectiva continua sent una de les principals preocupacions de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat del consistori és ser capdavanter en aquesta matèria arreu del territori, i oferir el millor servei possible a la ciutadania. És per això que les activitats en aquest àmbit no s’aturen.

El regidor Francesc Farré ha anunciat els detalls de la posada en funcionament del nou servei de recollida de poda domèstica porta a porta.

Un nou projecte que es desenvolupa cada primer i tercer dilluns de mes mentre duri la temporada de poda des del 17 de novembre.

Serà un camió de Fomento de Construcciones i Contratas qui se’n faci càrrec . El funcionament serà el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos, amb comunicació prèvia a l’Ajuntament al telèfon 977 650 008 de dilluns a divendres de 9h a 14h i de dimarts a dijous de 17h a 19h.

La poda s’haurà de deixar dins de bosses tancades i haurà d’estar davant de cada domicili.

S’implementa una deixalleria mòbil

La regidoria de Serveis també posarà en marxa un servei de recollida de la brossa selectiva amb periodicitat setmanal, els dilluns laborables de tot l’any. Una deixalleria mòbil en itinerància on es podrà dipositar tot tipus d’estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s’han de deixar a la deixalleria de Torredembarra.

Aquesta deixalleria mòbil amb un horari de 9h a 13h i de 16h a 19h estarà en funcionament els dilluns:

· 17 de novembre pàrquing de l’Església de Baix a Mar

· 24 de novembre al carrer Alcalde Pijuan

· 1 de desembre a Brises del Mar

· 15 de desembre a la plaça Catalunya,

Els següents dilluns la deixalleria s’ubicarà de nou en aquest ordre cada mes.

La nova mesura permetrà reduir els impropis i facilitar a la ciutadania la recollida selectiva millorant també l’ús de les illes de contenidors.