Ja us podeu inscriure a la Mitja Marató

El 30 de novembre es realitzarà la prova esportiva

Per . Actualitzat el

El diumenge 30 de novembre, a les 10 del matí, des del carrer Torres Jordi, es donarà el tret de sortida a la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona, en les quals es preveu una participació de 3.250 corredors, com a nombre màxim, que es desglossen en 2.250 per a la Mitja Marató i 1.000 per a la cursa de 10k.

La Mitja Marató és una de les millors curses de Catalunya, que enguany celebra la seva 23 edició; és una cursa popular dedicada a oferir els millors serveis a l’atleta amb un recorregut urbà per gaudir de la ciutat.

L’any passat l’agrupament de les dues curses —la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona— va ser un èxit de participació, ja que dóna més opcions als corredors i corredores de les diferents distàncies, així com aquells que ara comencen i necessiten distàncies més curtes per poder assolir més endavant la Mitja o la Marató.

Enguany també s’ha convocat el certamen fotogràfic al voltant de l’esdeveniment esportiu, obert a tots els professionals i aficionats a la fotografia.

Més informació i inscripcions: http://www.mitjatarragona.cat/