El Xamfrà del Fòrum guanya el Tarragona dPintxos

La Cambra segueix fidelitzant als restauradors oferint inscripció gratuïta per als 20 primers classificats

Per . Actualitzat el

Vídeo: Tomàs Varga.

El Pintxo d’Or, que distingeix al guanyador absolut del Tarragona dPintxos, ha estat pel restaurant Xamfrà del Fòrum. Aquest és el resultat de les votacions que, via l’APP oficial d’aquesta iniciativa gastronòmica, ha fet el públic que ha gaudit del Tarragona dPintxos.

La sala d’actes de la Cambra ha estat l’escenari on s’ha reconegut als establiments més votats per cadascuna de les tres zones de pintxos. Així, els Pintxo de Plata, a la millor creació gastronòmica ha estat per La Cucafera a la Part Alta, la Granja Quart d’Hora al centre i Cal Joan al Serrallo.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha fet una valoració molt positiva del Tarragona dPintxos. Traduït en xifres absolutes, s’han servit més de 200.000 pintxos en deu dies, s’han fet més de 3.000 seguidors a Facebook, més de 4.000 descàrregues de l’APP del Tarragona dPintxos i més de 2.000 comentaris.

Abelló ha aprofitat l’esdeveniment per anunciar que la pròxima edició del Tarragona dTapes se celebrarà del 23 d’abril al 9 de maig. I que els vint primers classificats tindran inscripció gratuïta per al pròxim Tarragona dTapes. Una forma de fidelització que es repetirà al Tarragona dPintxos de l’any que ve.