El Moritz Vendrell fa una crida a l’afició

Es sortejarà un cotxe entre tots els seguidors que els acompanyin a Vilafranca

Per . Actualitzat el

Després de la derrota a la pista del Vic el passat dimarts, el pròxim dissabte 15 de novembre, a les 20.30 h, el Moritz Vendrell jugarà a la pista del Vilafranca amb l’objectiu de sumar punts i pujar llocs en la classificació de l’OK Lliga. Per als aficionats que s’hi desplacin per donar suport a l’equip, el club informa que les entrades valdran 10 euros i que amb l’entrada es podrà entrar en el sorteig d’un cotxe.

I el dimarts 18 de novembre, a les 21 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, el Moritz Vendrell rebrà la visita del Voltregà. En aquest partit que es juga a casa és «molt important comptar amb el suport del màxim d’aficionats al pavelló, per animar l’equip, per ajudar-lo a aconseguir la victòria i per deixar enrere la dinàmica negativa i començar a tirar amunt en la classificació de l’OK Lliga». I amb l’objectiu que vinguin el màxim d’aficionats al pavelló, les entrades per veure aquest partit entre dos històrics de l’hoquei tindran el preu únic de 5 euros.

Aquests pròxims partits són molt importants pel Moritz Vendrell per iniciar la dinàmica positiva necessària per tirar endavant, i des del club es recorda que «tots hem d’estar al costat de l’equip tal com s’ha demostrat en altres ocasions. Som-hi el Vendrell. Si tots animem, guanyarem».