Andrew Casto cedeix dues obres al Fons d’Art

El ceramista americà és el director de la Janalyn Hanson White Gallery

Per . Actualitzat el

Andrew Casto, guanyador del segon premi de la VII Biennal de Ceràmica, ha cedit al Fons d’Art dues de les obres que han estat exposades a la Sala Portal del Pardo durant el mes d’octubre. Amb aquestes ja seran tres les obres d’Andrew Casto que restaran al Fons d’Art de l’Ajuntament del Vendrell, ja que l’obra guanyadora del segon premi també hi pertany des de l’octubre de l’any passat.

Andrew Casto va néixer a Delaware (EUA) l’any 1977. Es va graduar en Belles Arts a la Universitat d’Iowa i, actualment, treballa com a professor a la Mount Mercy University, a Cedar Rapids (EUA), on és professor d’Art i dirigeix la Janalyn Hanson White Gallery de la mateixa Universitat. Casto ha rebut nombrosos premis i ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives. Estem, per tant, davant un artista amb una sòlida formació acadèmica i investigadora. Les seves preocupacions artístiques es mouen en dues direccions: per un costat, està el vessant relacionat amb els materials ceràmics i, per l’altre, el que es basa en la forma.