Reobre la piscina del Serrallo

S’han dut a terme millores estructurals i de climatització en tot el complex esportiu

Per . Actualitzat el

La piscina municipal del Serrallo reobre les seves portes el pròxim dilluns 17 de novembre després d’una aturada programada de dos mesos i mig per dur a terme tasques d’arrenjament de les deficiències estructurals i de climatització que patia la instal·lació des de la seva inauguració. Les obres van iniciar-se el passat 1 de setembre per tal de fer-les coincidir amb el període que anualment tanca la instal·lació per fer tasques de manteniment i minimitzar així les possibles molèsties.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha volgut «agrair enormement l’actitud positiva, paciència i comprensió que han mostrat els usuaris durant tot el període d’obres. Estem satisfets d’haver complert el calendari marcat i convençuts de que aquestes modificacions suposaran una millora qualitativa per la pràctica esportiva que tots els usuaris podran gaudir».

Les principals obres que s’han dut a terme a la instal·lació han estat:

– Substitució completa dels conductes de ventilació de la piscina, gimnàs i vestidors.
– Instal·lació d’una nova màquina deshumidificadora i climatitzadora amb conductes nous, conductes millors dimensionats i amb difusors eficients anomenada UTA (Unitat Tractament de l’Aire).
– Aïllament de la coberta de la piscina per tal de reduir al 50% la part translúcida i aconseguir un millor aïllament tèrmic.
– Nou sistema de filtració de millora de la qualitat de l’aigua.

La totalitat de la despesa de les millores ascendeix a 800.000 euros i ha estat assumida per l’empresa Becsa, constructora de l’equipament municipal.

Seguint el calendari previst

Des de l’Ajuntament es destaca que en tot moment s’ha seguit el calendari marcat i tal i com estava previst es va dur a terme una obertura parcial de les instal·lacions el passat 1 d’octubre per les activitats dirigides i l’accés a les pistes de pàdel i gimnàs, per finalment reobrir totalment la instal·lació aquest proper dilluns. Cal recordar que durant tot el període d’aturada els usuaris han pogut seguir utilitzant la resta d’instal·lacions de la xarxa esportiva del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.