L’OCM presenta vuit programes per aquesta temporada

L’orquestra tarragonina convidarà a artistes com Salvador Mas i Judith Jáuregui

Per . Actualitzat elL’Orquestra Camera Musicae (OCM) de la demarcació de Tarragona ha presentat la seva temporada de concerts 2014-2015 remarcant «el creixement progressiu de l’orquestra». Una mostra d’això en són els programes de la temporada 2014-2015 que començarà aquest dissabte, 15 de novembre, a les nou del vespre, al Teatre Tarragona. El prestigiós director barceloní Salvador Mas obrirà la temporada de concerts de l’OCM dirigint les quartes simfonies de Beethoven i Mendelssohn. El concert inaugural de la temporada de l’OCM ha venut ja el 80% de l’aforament.

La formació amb seu a Tarragona i residència artística a l’Auditori de l’Escola de Música del Vendrell està integrada per músics d’arreu del país i aquesta temporada convidarà, entre altres, la pianista Judith Jáuregui, el director Salvador Brotons, el concertino – violí Oleguer Beltran, el viola de l’Orquestra Filharmònica de Berlín, Joaquim Riquelme i el pianista Albert Guinovart. Però la temporada 2014-2015 de l’orquestra servirà també per cloure la residència artística del flautista Claudi Arimany (residència que ha durat tres temporades) així com també per aprofundir en el treball que desenvoluparà a partir d’ara el nou principal director convidat de l’OCM, Jordi Mora.

L’Orquestra Camera Musicae, que la temporada vinent celebrarà el seu desè aniversari, presenta enguany un total de vuit programes diferents de producció pròpia, organitza per tercer any consecutiu la seva temporada de concerts al Palau de la Música Catalana i per segon any consecutiu al Teatre Tarragona. Concretament, els programes que l’OCM presentarà al Teatre Tarragona són:

Dissabte 15 de novembre de 2014, 21h: Les quartes simfonies de Beethoven i Mendelssohn. Salvador Mas, director (concert inaugural)
Dissabte 20 de desembre de 2014, 21h: Salvador Brotons dirigeix Claudi Arimany i l’OCM
Dissabte 21 de març de 2015, 21h: La cinquena de Beethoven i Judith Jáuregui. Tomàs Grau, director
Diumenge 3 de maig de 2015, 18.30h: El doble de Brahms. Joel Bardolet, violí; Daniel Claret, violoncel. Jordi Mora, director

L’Orquestra Camera Musicae ultima també els detalls de la seva primera gira de concerts que tindrà lloc el juliol de 2015 i que portarà l’orquestra tarragonina a Alemanya i Txèquia amb un programa format íntegrament per música d’autoria catalana.

Més informació sobre les actuacions al web de l’OCM.