Comencen les III Jornades de l’arròs

Se celebraran fins al 30 de novembre amb la participació de 17 establiments

Per . Actualitzat el

Sota el títol «Arrossos Creatius: tres setmanes, tres arrossos», l’Associació de Restaurants de l’Eixample, Art-e; amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Tarragona Gastronòmica presenten la 3a edició de les Jornades de l’Arròs amb la participació de 15 restaurants i 2 bars. Del 13 al 30 de novembre, «tres setmanes, tres arrosos»; la idea és que cada restaurant ofereixi cada setmana un arròs diferent. El plat d’arròs anirà sempre acompanyat per una cervesa inèdit individual amb un cost total de 14 euros per persona.

La idea principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel propi restaurant, deixant oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d entrant o postres o que el restaurant ho inclogui dins del seu menú diari afegint suplement al seu preu habitual.

Per altra banda, també es vol donar un impuls al tema de cocteleria creativa i és per aquest motiu que Arrossaires del Delta, amb col.laboració de Mystic i Totem Cafè organitzaran una nit de còctels en aquest últim establiment. L’acte anirà a càrrec d’una prestigiosa i reconeguda cocteleria.

Els establiments, són: 20alarambla, Cócvla, Degvsta, DeVins, El Terrat, Mare Nostrum, Ona restaurant, Toca Peron, Braseria Passadís, Al Natural, Xamfrà del Fòrum, Cantonada, Txar3verd, Sirco Airlines i Mas Folch; Mystic i Totem Cafè.

Descarregueu-vos el Llibret de les III Jornades de l’arròs de Tarragona.