Les mitges compressives de moda, a Botiga de Salut

L’establiment disposa d’un àmpli ventall de models i colors

Per . Actualitzat el

L’ús de mitges compressives sovint es relaciona amb articles poc atractius i que no afavoreixen la imatge personal. Però res més lluny de la realitat, ja que actualment en aquest àmbit existeix una àmplia i atractiva oferta que permet gaudir d’un confort extraordinari sense renunciar a una bona imatge.

A l’àrea d’autonomia personal de Botiga de Salut disposa d’una gran oferta de productes elàstics ortopèdics. Ens centrem especialment en les mitges de compressió mèdica que poden ajudar a prevenir, i si cal a tractar, la insuficiència venosa i les varius. Actuen comprimint les venes de forma gradual, exercint una pressió decreixent que és més forta al turmell i més suau a la zona de la cuixa, per ajudar els músculs i les venes a desenvolupar la seva funció de manera més eficient.

Existeixen diferents nivells de compressió, que estan determinats per la pressió en el turmell. Podem trobar compressions lleugeres i extralleugeres, per tractar problemes de cames cansades, inflades i amb sensació de formigueig o per prevenir futures patologies; i compressions fortes i extrafortes per tractar problemes més seriosos per prescripció mèdica.

Les mitges de compressió s’han de col·locar a primera hora del dia abans de llevar-se, en posició asseguda o estirada segons la comoditat de la persona, ja que al llarg del dia les cames es van inflant i això dificulta la col·locació. Estan recomanades per a totes les persones que passen moltes hores dretes, persones amb mobilitat reduïda, dones embarassades i persones amb problemes circulatoris.

Colors

Les firmes Medi i Medilast són dues de les marques més destacades en aquest tipus d’articles i ofereixen un ampli ventall de productes. Pel que fa a les mitges, la marca alemanya Medi destaca per la seva qualitat de gamma alta i l’ampli ventall de models i colors. Medilast, empresa catalana establerta a Lleida, ofereix també una gran qualitat a preus més accessibles i actualment, a banda dels colors bàscis (negre i beig) que ja oferia, actualment amplia la seva oferta amb un ventall de 7 colors (vegeu foto) que fan molt més atractiu el producte. Cal destacar que Botiga de Salut és l’únic establiment de Tarragona ciutat on es pot trobar aquesta varietat de colors de la marca Medilast.

Com sempre, si necessiteu informació d’aquest o altres productes us podeu adreçar a les professionals de l’àrea d’autonomia personal de Botiga de Salut que us assessoraran.