L’economista Gay de Liébana, convidat per la Cambra de la Propietat Urbana

Per . Actualitzat el

L’economista José María Gay de Liébana va omplir el passat 28 d’octubre el Palau de Congressos de Tarragona en la primera de les quatre conferències organitzades per Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona per commemorar el centenari de l’entitat (1914-2014). L’acte va aplegar més de 750 persones a la Sala August, entre les quals nombroses personalitats hi havia el delegat de la Generalitat i el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Quim Nin i Jordi Sierra, respectivament, el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Jesús Loma-Ossorio, el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), Josep Antoni Belmonte, i el tinent d’alcalde de Treball, Activació Econòmica, Projectes i Habitatges, Xavier Tarrés. Gay de Liébana, professor d’Economia i Doctor en Dret Acadèmic, es va referir a Tarragona com una de les zones catalanes amb més «trempera econòmica».