Entra en funcionament el blog del CAP del Morell

Inclou consells de salut i informació sobre el centre

Per . Actualitzat el

Consells de salut, activitats comunitàries d’educació sanitària, telèfons útils i horaris d’atenció als ciutadans, relació de professionals de l’Equip d’Atenció Primària (EAP), dades sobre els nous consultoris, locals coordinats per l’EAP i gestions administratives són algunes de les informacions que conté el nou blog del CAP el Morell, que exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials.

En el compte capelmorellics.wordpress.com, els professionals del Centre d’Atenció Primària del Morell (Tarragonès) pretenen establir una comunicació bidireccional amb els usuaris, donant informació als ciutadans i esperant rebre inputs per part d’ells.

El nou blog es posa en marxa informant d’un tema de salut pública tan important com la campanya de vacunació de la grip estacional.

Des del blog, es pot accedir a altres serveis útils com el Canal Salut del Departament de Salut, la petició de cita prèvia o el 061 de CatSalut Respon, i també a les xarxes socials com el Twitter de l’ICS en l’àmbit de Catalunya i del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania.