El CFA Dolors Paul rep una subvenció de 20.000€

Serviran per desenvolupar nous projectes d’innovació educativa

Per . Actualitzat el

El Centre de Formació d’Adults Dolors Paul de Cunit ha esdevingut beneficiari d’una subvenció de 20.000€ per al desenvolupament de propostes de millora de l’aprenentatge. L’escola d’adults cunitenca va presentar-se a la convocatòria amb el projecte «mapatic», proposta elaborada conjuntament amb les escoles d’adults CFA Palau de Mar de Barcelona i el CEPA Sierra Norte de Madrid.

El projecte «mapatic» pretén potenciar l’ús de les noves tecnologies en els processos d’ensenyament–aprenentatge en les diferents etapes educatives implementades al centre. Així doncs, l’eix del projecte esdevé la creació per part de l’alumnat de l’escola d’adults de materials divulgatius sobre la història i altres aspectes rellevants del municipi, que els visitants podran descarregar-se posteriorment mitjançant els seus telèfons mòbils.

D’altra banda, el projecte inclou també altres aspectes rellevants con són l’intercanvi d’experiències professionals entre els equips docents de tots tres centres, l’aprofitament de l’entorn en el procés d’aprenentatge, la formació del professorat en el desenvolupament de noves metodologies i, fins i tot, la visita de l’alumnat als altres centres membres de l’agrupació per tal de conèixer els seus treballs i generar experiències d’intercanvi cultural entre totes tres comunitats educatives.

«Es tracta d’un projecte molt interessant que ens permet contactar amb altres centres d’adults per tal de conèixer noves realitats i potenciar el servei de la nostra escola», assenyala Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit. «Des del CFA Dolors Paul volem continuar potenciant la formació d’adults com una eina fonamental en el desenvolupament personal i professional dels nostres usuaris», conclou el regidor.