Càritas organitza la jornada diocesana del voluntariat

Tindrà lloc el dia 15 de novembre

Per . Actualitzat el

Sota el lema «Signes d’alegria al nostre món», Càritas organitza la Trobada Diocesana del Voluntariat de Càritas que tindrà lloc el dissabte 15 de novembre al Vendrell.

Segons els responsables de l’entitat diocesana, aquesta jornada serà una bona oportunitat per treballar junts sobre les accions que duen a terme i per reflexionar al voltant dels estils de vida de la nostra societat. José Eizaguirre Fernández Palacios, escriptor i divulgador amb un gran recorregut personal i professional en aquests temes de la justícia social, l’ecologia, el consum i els estils de vida alternatius, serà el ponent d’aquesta trobada i ens facilitarà un treball de reflexió.

La jornada, que es farà als espais del Col·legi Sagrat Cor, de les Carmelites Missioneres Teresianes, comptarà amb la presència de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, que hi serà present al llarg de tota la jornada.

A la tarda, els assistents podran gaudir de la interpretació del quartet vocal a capel·la Sixters que oferiran un repertori de gospel i espirituals negres. La jornada clourà amb la celebració de l’eucaristia presidida per l’arquebisbe, Mons. Jaume Pujol i Balcells.